Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Patrik Pašš
  25.09.1948
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Patrik Pašš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 20)

2015    Malá z rybárne  (Strihač)
2014    Krok do tmy  (Producent)
2010    Mŕtvola musí zomrieť  (Producent)
2008    Momentky  (Producent)
2008    Vojnové hry a muž, ktorý ich zastavil  (Producent)
2007    Martin Slivka - muž, ktorý sadil stromy  (Producent)
2007    Jahodové víno  (Producent)
2005    Zbohom, Harry!  (Producent)
2004    O dve slabiky pozadu  (Producent)
2002    Dážď padá na naše duše  (Producent)
2002    Sila ľudskosti - Nicholas Winton  (Scenárista, Strihač, Producent)
1999    Všetci moji blízki  (Strihač)
1995    Papierové hlavy  (Strihač)
1993    Anjel milosrdenstva  (Strihač)
1989    Sedím na konári a je mi dobre  (Strihač)
1987    Pehavý Max a strašidlá  (Strihač)
1985    Perinbaba  (Strihač)
1983    Sojky v hlave  (Strihač)
1983    Tisícročná včela I-II  (Strihač)
1970    Dovidenia v pekle, priatelia  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768