Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Judita Fatulová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Judita Fatulová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1983    Tisícročná včela I-II  (Strihač)
1982    Na konci diaľnice  (Strihač)
1982    Pavilón šeliem  (Strihač)
1982    Smrť pána Golužu  (Strihač)
1981    Fénix  (Strihač)
1981    Kangchenjunga  (Strihač)
1981    Nevera po slovensky I-II  (Strihač)
1980    Pomsta mŕtvych rýb  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768