Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Marián Varga
  29.01.1947
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Marián Varga' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

2008    Momentky  (ako Marián Varga)
2003    Jesenná (zato) silná láska  (ako klavirista)
1996    Suzanne  (Vedúci výroby)
1987    Víkend za milión  (Autor hudby)
1985    Iná láska  (Autor hudby)
1983    Štvrtý rozmer  (Autor hudby)
1979    Kamarátky  (Autor hudby)
1979    Rosnička  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768