Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Alfréd Benčič
  06.10.1930
  13.01.1997
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Alfréd Benčič' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 48)

1990    Súkromné životy  (Strihač)
1989    Chodník cez Dunaj  (Strihač)
1988    Štek  (Strihač)
1987    Víkend za milión  (Strihač)
1986    Mahuliena, zlatá panna  (Strihač)
1985    Iná láska  (Strihač)
1985    Tichá radosť  (Strihač)
1985    Zabudnite na Mozarta  (Strihač)
1984    Kráľ Drozdia brada  (Strihač)
1984    Uhol pohľadu  (Strihač)
1983    Štvrtý rozmer  (Strihač)
1982    Čarbanice  (Strihač)
1982    Kočka  (Strihač)
1982    Predčasné leto  (Strihač)
1980    Ja milujem, ty miluješ  (Strihač)
1980    Otec ma zderie tak či tak  (Strihač)
1979    Choď a nelúč sa  (Strihač)
1979    Postav dom, zasaď strom  (Strihač)
1979    Prerušená hra  (Strihač)
1979    Rosnička  (Strihač)
1978    Víťaz  (Strihač)
1977    Biela stužka v tvojich vlasoch  (Strihač)
1977    Bludička  (Strihač)
1976    Do posledného dychu  (Strihač)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Strihač)
1976    Rozdelení  (Strihač)
1976    Ružové sny  (Strihač)
1975    Život na úteku  (Strihač)
1974    Ohnivé križovatky  (Strihač)
1974    Trofej neznámeho strelca  (Strihač)
1974    V každom počasí  (Strihač)
1973    Deň slnovratu  (Strihač)
1972    Letokruhy  (Strihač)
1972    Ľalie poľné  (Strihač)
1972    Obrazy starého sveta  (Strihač)
1972    Tie malé výlety  (Strihač)
1969    Slávnosť v botanickej záhrade  (Strihač)
1969    322  (Strihač)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (Strihač)
1968    Stroskotáme zajtra  (Strihač)
1966    Kryštál z Istanbulu  (Strihač)
1964    Psychodráma  (Strihač)
1963    Tvár v okne  (Strihač)
1961    Expedícia TANAP  (Strihač)
1960    Našiel som si kamaráta - Ivan  (Strihač)
1958    Dáždnik svätého Petra  (Strihač)
1957    Cesta večných spomienok  (Strihač)
1957    Od Čierneho lesa po Čierne more  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768