Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Eduard Klenovský
  08.06.1941
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Eduard Klenovský' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 26)

1995    ... kone na betóne  (Strihač)
1990    Dávajte si pozor!  (Strihač)
1990    Šípová Ruženka  (Strihač)
1990    V rannej hmle  (Strihač)
1989    Nebojsa  (Strihač)
1988    Mikola a Mikolko  (Strihač)
1988    Sedem jednou ranou  (Strihač)
1987    Hody  (Strihač)
1987    Južná pošta  (Strihač)
1987    Úsmev diabla  (Strihač)
1986    Cena odvahy  (Strihač)
1985    Kára plná bolesti  (Strihač)
1985    Tretí šarkan  (Strihač)
1984    Jagavá púť Lhoce Šar  (Strihač)
1984    V bludisku pamäti  (Strihač)
1983    Výlet do mladosti  (Strihač)
1983    Zbohom, sladké driemoty  (Strihač)
1981    Člny proti prúdu  (Strihač)
1981    Otec  (Strihač)
1981    Súdim ťa láskou  (Strihač)
1980    Karline manželstvá  (Strihač)
1980    Živá voda  (Strihač)
1978    Smoliari  (Strihač)
1977    Dvere dokorán  (Strihač)
1977    Rača, láska moja  (Strihač)
1974    Cesta ženy  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768