Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Milena Dvorská
  07.09.1938
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Milena Dvorská' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1990    Šípová Ruženka  (ako Mária)
1982    Predčasné leto  (ako Dr. Takáčová)
1980    Citová výchova jednej Daše  (ako Oľga Kohútová)
1972    Tie malé výlety  (ako Landová)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (ako Heda)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768