Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Gustáv Valach
  16.03.1921
(Hontianske Nemce)
  27.04.2002
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Gustáv Valach' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 18)

1986    Kohút nezaspieva  (ako Terezčák)
1977    Penelopa  (ako Kuzma)
1975    Horúčka  (ako Viktor Rauch)
1974    Kto odchádza v daždi...  (ako Pavol Haštiak)
1973    Dolina  (ako hauptmann Brixel)
1972    Javor a Juliana  (ako hudec I)
1967    Drak sa vracia  (ako Šimon)
1964    Senzi mama  (ako Haviar)
1963    Kto si bez viny  (ako prokuráror Taraba)
1963    Trio Angelos  (ako Petrulák)
1958    Posledný návrat  (ako hosť v bare)
1956    Previerka lásky  (ako Vojtech Karas)
1955    Žena z vrchov  (ako Maco)
1953    Pole neorané  (ako Marek Cudrák)
1952    Lazy sa pohli  (ako Štefan Rendko)
1952    Mladé srdcia  (ako Hronec)
1951    Boj sa skončí zajtra  (ako Babjak)
1950    Priehrada  (ako Jožo Bujna)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768