Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Zoltán Weigl
  19.03.1955
(Nové Zámky)
  20.12.2003
(Nové Zámky)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Zoltán Weigl' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1997    Tábor padlých žien  (Kameraman)
1990    Dávajte si pozor!  (Kameraman)
1988    Postoj  (Kameraman)
1988    Správca skanzenu  (Kameraman)
1986    Pasodoble pre troch  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768