Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Eduard Grečner
  21.09.1931
(Kopčany)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Eduard Grečner' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

2007    Martin Slivka - muž, ktorý sadil stromy  (ako Eduard Grečner)
1996    Jaškov sen  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1992    Pozemský nepokoj  (Režisér, Scenárista)
1967    Drak sa vracia  (Režisér, Scenárista)
1965    Nylonový mesiac  (Režisér, Scenárista)
1964    Každý týždeň sedem dní  (Režisér, Scenárista)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768