Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Matej Landl
  12.06.1963
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Matej Landl' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

2015    Vojtech  (ako Vojtech Zápražný)
2010    Mŕtvola musí zomrieť  (ako Gusty)
2008    Malé oslavy  (ako Wollner)
2008    Veľký rešpekt  (ako Rudolf /Petrov otec/ )
2007    Polčas rozpadu  (ako Patrik)
1994    Vášnivý bozk  (ako Viktor)
1977    Kamarátka Šuška  (ako Ondrej Hronec)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768