Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Teodor Piovarči
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Teodor Piovarči' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1989    V meste plnom dáždnikov  (ako Zeman)
1983    Výlet do mladosti  (ako triedny)
1977    Kamarátka Šuška  (ako Dr. Horský)
1976    Desať percent nádeje  (ako Ing. Kolesár)
1962    Havrania cesta  (ako Cyril)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768