Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Marián Puobiš
  29.07.1947
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Marián Puobiš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

2014    Krok do tmy  (Scenárista)
2003    Neverné hry  (Producent)
2002    Útek do Budína  (Scenárista)
2000    Správa o putovaní študentov Petra a Jakuba  (Producent)
1995    Papierové hlavy  (Producent)
1993    Anjel milosrdenstva  (Scenárista)
1991    Skús ma objať  (Scenárista)
1989    Chodník cez Dunaj  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768