Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Hana Gregorová
  20.08.1952
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Hana Gregorová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

2004    O dve slabiky pozadu  (ako režisérka v dabingu)
1997    Orbis Pictus  (ako nevesta)
1997    Tábor padlých žien  (ako Manda)
1982    Pavilón šeliem  (ako Hedviga Lipková)
1981    Noční jazdci  (ako Žofka)
1981    Plavčík a Vratko  (ako Uhliarová)
1973    Očovské pastorále  (ako Helenka)
1972    Letokruhy  (ako Verona)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768