Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Milan Lasica
  03.02.1940
(Zvolen)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Milan Lasica' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

2014    Milan Čorba  (ako Milan Lasica)
2014    Rukojemník  (ako dedo Achberger)
2006    Obsluhoval jsem anglického krále  (ako profesor)
2005    Konečná stanica  (ako Sliepka)
2003    Jesenná (zato) silná láska  (ako profesor hudby)
1991    Tajomstvo alchymistu Storitza  (ako Župan)
1987    Neďaleko do neba  (ako Lucifer)
1986    Utekajme, už ide!  (ako Dr. Mahm)
1981    Plavčík a Vratko  (ako astrológ)
1969    Sladké hry minulého leta  (ako Barón)
1967    Cézar a detektívi  (ako Indián)
1961    Vždy možno začať  (ako Farkaš)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768