Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Tibor Vichta
  14.07.1933
  23.01.1991
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Tibor Vichta' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 17)

1991    Tajomstvo alchymistu Storitza  (Scenárista)
1988    Sedem jednou ranou  (Autor námetu, Scenárista)
1987    Víkend za milión  (Autor námetu, Scenárista)
1984    Kráľ Drozdia brada  (Scenárista)
1982    Tušenie  (Scenárista)
1981    Noční jazdci  (Autor námetu, Scenárista)
1979    Smrť šitá na mieru  (Scenárista)
1978    Víťaz  (Autor námetu, Scenárista)
1976    Koncert pre pozostalých  (Autor námetu, Scenárista)
1974    Kto odchádza v daždi...  (Scenárista)
1968    Dialóg 20-40-60  (Autor námetu)
1968    Údolie večných karaván  (Autor námetu, Scenárista)
1965    Kým sa skončí táto noc  (Autor námetu, Scenárista)
1964    Prípad pre obhajcu  (Autor námetu, Scenárista)
1963    Tvár v okne  (Autor námetu, Scenárista)
1962    Boxer a smrť  (Scenárista)
1961    Most na tú stranu  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768