Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Sylvie Turbová
  30.09.1947
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Sylvie Turbová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

1985    Zastihla ma noc  (ako vrchná dozorkyňa)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (ako Mária)
1975    Šepkajúci fantóm  (ako kpt. Hroncová)
1970    Naši pred bránami  (ako dcéra Helena)
1968    Muž, ktorý luže  (ako Sylvia)
1967    Zmluva s diablom  (ako Aja Trnková)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768