Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ivan Bukovčan
  15.09.1921
(Banská Bystrica)
  25.05.1975
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ivan Bukovčan' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 20)

1986    Kohút nezaspieva  (Autor námetu)
1976    Stratená dolina  (Autor námetu, Scenárista)
1974    Deň, ktorý neumrie  (Autor námetu, Scenárista)
1972    Človek na moste  (Autor námetu, Scenárista)
1971    Orlie pierko  (Autor námetu, Scenárista)
1970    Medená veža  (Autor námetu, Scenárista)
1967    Zmluva s diablom  (Autor námetu, Scenárista)
1966    Tango pre medveďa  (Autor námetu, Scenárista)
1965    Zvony pre bosých  (Autor námetu, Scenárista)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (Autor námetu, Scenárista)
1959    Skaly a ľudia  (Scenárista)
1958    Statočný zlodej  (Scenárista)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (Autor námetu, Scenárista)
1957    Posledná bosorka  (Scenárista)
1953    Rodná zem  (Autor námetu, Scenárista)
1952    Mladé srdcia  (Autor námetu, Scenárista)
1951    Boj sa skončí zajtra  (Scenárista)
1950    Tatranský pohár  (Režisér, Scenárista)
1949    Katka  (Autor námetu, Scenárista)
1948    Čertova stena  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768