Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Štefan Uher
  04.07.1930
(Prievidza)
  29.03.1993
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Štefan Uher' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 19)

1988    Správca skanzenu  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1986    Šiesta veta  (Režisér, Scenárista)
1982    Pásla kone na betóne  (Režisér, Scenárista)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Režisér)
1979    Kamarátky  (Režisér)
1978    Zlaté časy  (Režisér, Scenárista)
1977    Penelopa  (Režisér)
1976    Keby som mal dievča  (Režisér)
1975    Horúčka  (Scenárista)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Režisér, Scenárista)
1973    Dolina  (Režisér, Scenárista)
1972    Javor a Juliana  (Režisér)
1971    Keby som mal pušku  (Režisér)
1969    Génius  (Režisér)
1967    Tri dcéry  (Režisér)
1966    Panna zázračnica  (Režisér)
1964    Organ  (Režisér)
1962    Slnko v sieti  (Režisér)
1961    My z deviatej A.  (Režisér)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768