Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Eva Vejmělková
  04.03.1969
(Karviná)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Eva Vejmělková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1999    Fontána pre Zuzanu 3  (ako Zuzana)
1996    Suzanne  (Autor námetu, ako Suzanne)
1993    Fontána pre Zuzanu 2  (ako Zuzana)
1985    Fontána pre Zuzanu  (ako Zuzana Petrová)
1985    Kára plná bolesti  (ako Tereza)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768