Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Viliam Záborský
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Viliam Záborský' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

1977    Advokátka  (ako Demin)
1977    Bludička  (ako staviteľ Zumbach)
1967    Rok na dedine  (ako Martin Chvojka, otec)
1963    Ivanov  (ako Borkin)
1963    Jánošík II  (ako Zubor)
1962    Jánošík I  (ako Zubor)
1959    Dom na rázcestí  (ako Karol Kortan)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (ako Malatinský)
1957    Posledná bosorka  (ako Ignác Zartl)
1956    Čisté ruky  (ako Molčan)
1955    Štvorylka  (ako Zoltán Lálik)
1952    Mladé srdcia  (ako Ing. Barčík)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768