Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
František Dibarbora
  19.11.1916
  04.09.1987
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'František Dibarbora' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 20)

1976    Pozor, ide Jozefína!  (ako Tomáš Adam)
1974    Trofej neznámeho strelca  (ako nemecký generál)
1970    Pán si neželal nič  (ako pán z 23-ky)
1968    Niet inej cesty  (ako gróf Mikuláš Ostrolúcky)
1967    Zmluva s diablom  (ako Boroš)
1966    Majster kat  (ako Tuli-bej)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (ako Gibala)
1965    Smrť prichádza v daždi  (ako Dr. Kostolníček)
1964    Archimedov zákon  (ako Slávik)
1962    Výlet po Dunaji  (ako Domasta)
1961    Predjarie  (ako veliteľ väznice)
1960    Skalní v ofsajde  (ako Sekáč)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (ako riaditeľ Piačka)
1959    Pán a hvezdár  (ako maliar Mazando)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (ako konferenciér)
1957    Posledná bosorka  (ako Melchioris)
1956    Previerka lásky  (ako Karol Bôrik)
1955    Štvorylka  (ako podsudca Branecký)
1953    V piatok trinásteho  (ako František Rebro)
1949    Katka  (ako Kupčík)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768