Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Pavel Gejdoš
  13.08.1924
(Iľanovo)
  06.03.1998
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Pavel Gejdoš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 11)

1983    Zrelá mladosť  (Autor námetu, Scenárista)
1981    Súdim ťa láskou  (Autor námetu, Scenárista)
1978    Dievča z jazera  (Autor námetu, Scenárista)
1976    Rozdelení  (Autor námetu, Scenárista)
1974    Cesta ženy  (Scenárista)
1974    Ohnivé križovatky  (Autor námetu, Scenárista)
1973    Srdce na lane  (Autor námetu, Scenárista)
1971    Hľadači svetla  (Autor námetu, Scenárista)
1970    Noc s mačkou  (Autor námetu, Scenárista)
1961    Pokorené rieky  (Autor námetu, Scenárista)
1957    Cesta večných spomienok  (Režisér, Autor námetu)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768