Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ctibor Filčík
  15.08.1920
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ctibor Filčík' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 17)

1983    Mŕtvi učia živých  (ako profesor)
1980    Demokrati  (ako krajinský prezident)
1978    Poéma o svedomí I-II  (ako Karol Šmidke)
1977    Bludička  (ako komisár Wernicke)
1975    Sebechlebskí hudci  (ako Hussein)
1973    Skrytý prameň  (ako Majster Pavol)
1967    Vreckári  (ako Arpád)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (ako Juro)
1965    Námestie svätej Alžbety  (ako Maxi Schlesinger)
1963    Jánošík II  (ako Hrajnoha)
1963    Výhybka  (ako Mefisto)
1962    Jánošík I  (ako Hrajnoha)
1959    Kapitán Dabač  (ako gardista Slanec)
1957    Štyridsaťštyri  (ako kapitán Deutsch)
1956    Čisté ruky  (ako Harman)
1956    Previerka lásky  (ako Koloman Kertész)
1950    Kozie mlieko  (ako Peter Dvorčiak)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768