Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Emília Vášáryová
  18.05.1942
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Emília Vášáryová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 24)

2015    Eva Nová  (ako Eva Nová)
2014    Milan Čorba  (ako Emília Vášáryová)
1997    Modré z neba  (ako Marta)
1997    Orbis Pictus  (ako matka)
1995    Hazard  (ako Janina matka)
1984    O sláve a tráve  (ako Jana)
1981    Plavčík a Vratko  (ako kráľovná)
1977    Advokátka  (ako JUDr. Javorská)
1976    Červené víno I-II  (ako Kristína Habdžová)
1974    Deň, ktorý neumrie  (ako Anka Siroňová)
1974    Kto odchádza v daždi...  (ako Zuza Haštiaková)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (ako kpt. Strelková)
1973    Putovanie do San Jaga  (ako mama)
1970    Medená veža  (ako Saška)
1968    Niet inej cesty  (ako Adela Ostrolúcka)
1967    Drak sa vracia  (ako Eva)
1967    Rok na dedine  (ako Hanka Svoreňová)
1966    Majster kat  (ako Agajka)
1966    Živý bič  (ako Eva Hlavajová)
1965    Námestie svätej Alžbety  (ako Eva Weimannová)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (ako Gibalová)
1963    Tvár v okne  (ako Haruštiaková)
1962    Polnočná omša  (ako ošetrovateľka Katka)
1960    Na pochode sa vždy nespieva  (ako Elena)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768