Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Július Pántik
  15.01.1922
(Stredné Plachtince)
  25.08.2002
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Július Pántik' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 25)

1987    Neďaleko do neba  (ako Svätý Peter)
1986    Cena odvahy  (ako riaditeľ Sojka)
1981    Súdim ťa láskou  (ako starý Sopko)
1977    Kamarátka Šuška  (ako horár Mikuš)
1976    Desať percent nádeje  (ako Ďuro Hronček)
1975    Vojaci slobody I-IV  (ako Novomeský)
1974    Trofej neznámeho strelca  (ako Majtán)
1973    Očovské pastorále  (ako bača Golian)
1972    Ďaleko je do neba  (ako Klenč)
1971    Nevesta hôľ  (ako Tavo)
1970    Rekviem za rytierov  (ako fráter Vavrinec)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (ako Jasenka)
1966    Vrah zo záhrobia  (ako Gazdík)
1965    Kým sa skončí táto noc  (ako Baláž)
1964    Prípad pre obhajcu  (ako poručík ZNB Urbančík)
1963    Výhybka  (ako Dudek)
1962    Havrania cesta  (ako Vinco Petráš)
1960    Prerušená pieseň  (ako Michal Zvara)
1955    Žena z vrchov  (ako Peter Balciar)
1953    Rodná zem  (ako Turoň)
1952    Mladé srdcia  (ako Fedorčák ml.)
1950    Priehrada  (ako traktorista Paľo Bučan)
1949    Katka  (ako majster pančuchárne Šimon)
1948    Čertova stena  (ako Peter Gazdík)
1946    Varúj..!  (ako valach Mišo)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768