Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ivan Mistrík
  15.10.1935
(Bratislava)
  08.06.1982
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ivan Mistrík' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 21)

1982    Tušenie  (ako Matej Halma)
1981    Pomocník  (ako Dobrík)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (ako otec Nemnica)
1977    Súkromná vojna  (ako Kilian)
1976    Do posledného dychu  (ako Otto Brunner)
1975    Vojaci slobody I-IV  (ako Dr. Husák)
1975    Život na úteku  (ako nadporučík Andrejko)
1974    Do zbrane, kuruci!  (ako Kaplán)
1974    Trofej neznámeho strelca  (ako Martvoň)
1972    Človek na moste  (ako učiteľ)
1971    Hľadači svetla  (ako Tomáš)
1971    Orlie pierko  (ako Starec)
1970    Medená veža  (ako "R")
1968    Muž, ktorý luže  (ako Ján Robin)
1967    Vreckári  (ako Zlatičko)
1965    Smrť prichádza v daždi  (ako Fiala)
1964    Archimedov zákon  (ako Javorník)
1963    Tvár v okne  (ako MUDr. Januška)
1962    Polnočná omša  (ako Ďurko)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (ako Miško)
1957    Štyridsaťštyri  (ako Štefan Badánik)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768