Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vlado Müller
  19.03.1936
  20.06.1996
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vlado Müller' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 24)

1986    Galoše šťastia  (ako drožkár)
1984    O sláve a tráve  (ako fotograf)
1983    Mŕtvi učia živých  (ako Brezík)
1982    Popolvár najväčší na svete  (ako kráľ Levoslav)
1982    Tušenie  (ako Metod Katrenčík)
1981    Plavčík a Vratko  (ako Uhliar)
1981    Vták nociar  (ako spisovateľ)
1980    Karline manželstvá  (ako Ondrej Hudec)
1980    Signum laudis  (ako kaprál Hoferik)
1979    Smrť šitá na mieru  (ako Alfréd Blum)
1975    Tetované časom  (ako predseda)
1975    Vojaci slobody I-IV  (ako plukovník Talský)
1974    Do zbrane, kuruci!  (ako Emanuel Zamutovský)
1973    Deň slnovratu  (ako Ing. Rajnoha)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (ako Galbavý)
1973    Srdce na lane  (ako strýko)
1971    Dosť dobrí chlapi  (ako Marek)
1971    Orlie pierko  (ako nadporučík Pardek)
1970    Medená veža  (ako financ Pardek)
1969    Génius  (ako Peter Tobiáš)
1967    Kristove roky  (ako Andrej)
1966    Majster kat  (ako kat Emil Targo)
1965    Zvony pre bosých  (ako Ondrej)
1963    Výhybka  (ako Tabačka)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768