Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Dušan Blaškovič
  11.09.1930
(Dubnica nad Váhom)
  18.09.2001
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Dušan Blaškovič' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 14)

1984    Sladké starosti  (ako Baránek)
1983    Výlet do mladosti  (ako riaditeľ gymnázia)
1978    Nie  (ako Dr. Zubor)
1975    Pacho, hybský zbojník  (ako Ondro)
1969    Slávnosť v botanickej záhrade  (ako Kováč)
1968    Traja svedkovia  (ako Tomáš Remeň)
1966    Vrah zo záhrobia  (ako Orlovský)
1963    Jánošík II  (ako Surovec)
1963    Výhybka  (ako Pavlovič)
1962    Jánošík I  (ako Surovec)
1961    Most na tú stranu  (ako vedúci dielne)
1960    Na pochode sa vždy nespieva  (ako Mančinka)
1958    Posledný návrat  (ako Valent)
1957    Štyridsaťštyri  (ako Tóno Mikleš)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768