Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Zdena Grúberová
  24.11.1933
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Zdena Grúberová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1980    Odveta  (ako Jungová)
1979    Cnostný Metod  (ako Etelka Šubíková)
1976    Červené víno I-II  (ako Bolebruchová)
1965    Smrť prichádza v daždi  (ako Fialová)
1961    Predjarie  (ako Marka Psotová)
1959    Kapitán Dabač  (ako Naďa Rybanská)
1954    Drevená dedina  (ako Hanka Ťapajová)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768