Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Peter Solan
  25.04.1929
(Banská Bystrica)
  21.09.2013
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Peter Solan' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 11)

1984    O sláve a tráve  (Režisér)
1982    Tušenie  (Režisér)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Režisér)
1970    Pán si neželal nič  (Režisér)
1968    Dialóg 20-40-60  (Režisér, Scenárista)
1965    Kým sa skončí táto noc  (Režisér, Scenárista)
1964    Prípad Barnabáš Kos  (Režisér)
1963    Tvár v okne  (Režisér)
1962    Boxer a smrť  (Režisér, Scenárista)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (Režisér, Scenárista)
1956    Čert nespí  (Režisér)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768