Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ľubomír Paulovič
  07.11.1952
(Prašice)
Slovenský herec a divadelný režisér. V roku 1976 absolvoval herectvo na VŠMU v Bratislave. Počas štúdia prijal angažmán v Divadle SNP v Martine, kde pôsobil do roku 1984. Dvanásť rokov účinkoval v Slovenskom národnom divadle (1984-96). 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ľubomír Paulovič' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 23)

2010    Mŕtvola musí zomrieť  (ako Hazucha)
2009    Ženy môjho muža  (ako vyšetrovateľ)
2009    3 sezóny v pekle  (ako vyšetrovateľ)
2009    Pokoj v duši  (ako Bučkovský)
2005    Konečná stanica  (ako námorník)
2003    Zostane to medzi nami  (ako Tlmočníčkin druh)
1995    ... kone na betóne  (ako Paulínin manžel Štefan)
1994    Na krásnom modrom Dunaji  (ako Austrálčan)
1992    Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý  (ako Viliam)
1991    Gemini  (ako Bosinin otec)
1989    Rabaka  (ako kapitán Stašo)
1987    Hody  (ako Milan)
1984    V bludisku pamäti  (ako Mikuš)
1983    Letný strom radosti  (ako otec Jozef)
1982    Pásla kone na betóne  (ako Štefan)
1982    Soľ nad zlato  (ako princ Kazimír)
1981    Noční jazdci  (ako Ondro Krtinec)
1981    Otec  (ako Tóno Harant)
1981    Vták nociar  (ako gitarista)
1980    Karline manželstvá  (ako bágrista)
1979    Hra na telo  (ako Filip)
1978    Poéma o svedomí I-II  (ako mladý horár)
1976    Krátky život  (ako jeden z príslušníkov ZNB)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768