Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Roman Luknár
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Roman Luknár' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

2015    Malý Pán  (ako Kapitán Beefheart)
2014    Fair Play  (ako Bohdan)
2009    Tango s komármi  (ako Rudo Sklenka)
2009    Pokoj v duši  (ako Štefan)
1995    Záhrada  (ako Jakub)
1994    Vášnivý bozk  (ako Lajko)
1990    Let asfaltového holuba  (ako Zdeno)
1989    Chodník cez Dunaj  (ako Viktor Lesa)
1988    Štek  (ako Švárny)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768