Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Peter Bzdúch
  28.03.1955
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Peter Bzdúch' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

2000    Krajinka  (ako Gazda)
1998    Rivers of Babylon  (ako Fredy)
1996    Suzanne  (ako náčelník na nádraží)
1989    Rabaka  (ako Andy)
1988    Správca skanzenu  (ako krčmár Imro)
1987    Neďaleko do neba  (ako kaprál)
1986    Šiesta veta  (ako Miško Kramárik)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768