Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Elo Romančík
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Elo Romančík' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

1986    Šiesta veta  (ako Slančík)
1985    Skleníková Venuša  (ako profesor Čajovec)
1981    Pomocník  (ako Štefan Riečan)
1979    Smrť šitá na mieru  (ako biskup)
1977    Kamarátka Šuška  (ako bača Hronec)
1967    Volanie démonov  (ako riaditeľ Černek)
1961    Pokorené rieky  (ako Ján Kolesár)
1960    Na pochode sa vždy nespieva  (ako Martin Gonda)
1959    Dom na rázcestí  (ako MUDr. Juraj Belan)
1959    Kapitán Dabač  (ako veliteľ partizánov Pavol Gabaj)
1956    Previerka lásky  (ako Juraj Horárik)
1953    Pole neorané  (ako Pavol Huščava)
1951    Boj sa skončí zajtra  (ako Jakub)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768