Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Lotar Radványi
  10.05.1930
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Lotar Radványi' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

2003    Lesní chodci  (ako dedo Malej Gréty)
2000    Krajinka  (ako kostolník)
1980    Živá voda  (ako Ondro Kačeniar)
1977    Advokátka  (ako Trnka)
1974    Kto odchádza v daždi...  (ako Čuvala)
1972    Ľalie poľné  (ako Hejgeš)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768