Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jozef Medveď
  05.03.1927
(Brezno)
  30.08.1984
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jozef Medveď' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 11)

1984    Na druhom brehu sloboda  (Režisér)
1980    Živá voda  (Režisér)
1977    Dvere dokorán  (Režisér)
1977    Rača, láska moja  (Režisér)
1969    Čierna minúta  (Režisér)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Režisér)
1961    Tri razy svitá ráno  (Režisér)
1960    Jerguš Lapin  (Režisér, Scenárista)
1958    V hodine dvanástej  (Režisér)
1956    Previerka lásky  (Režisér)
1955    Štvorylka  (Režisér)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768