Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Mikuláš Ladižinský
  13.10.1923
  03.05.1987
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Mikuláš Ladižinský' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1970    Naši pred bránami  (ako Poldy)
1970    Noc s mačkou  (ako režisér)
1969    Génius  (ako Černokňaz)
1969    Sladké hry minulého leta  (ako opitý muž)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (ako partizán)
1968    Zbehovia a pútnici  (ako Martin - Zbehovia, Pútnici, Nikolaj - Dominika)
1967    Drak sa vracia  (ako Vrtich)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768