Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Magda Vášáryová
  26.08.1948
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Magda Vášáryová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 11)

1990    Súkromné životy  (ako Elena)
1987    Južná pošta  (ako Mária Jurkovičová)
1985    Tichá radosť  (ako Soňa)
1978    Krutá ľúbosť  (ako Kristka II.)
1978    Pustý dvor  (ako Kristína)
1973    Deň slnovratu  (ako Blanka)
1973    Skrytý prameň  (ako Mária)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (ako Marta)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (ako Kalimagdora)
1968    Zbehovia a pútnici  (ako Dominika - Dominika)
1964    Senzi mama  (ako Eva)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768