Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jaroslav Vojtek
  00.00.1968
(Žilina)
absolvoval Filmovú a televíznu fakultu VŠMU v Bratislave (1994-1999), odbor réžia dokumentárneho filmu u Dušana Hanáka (1994-1999). Jeho dlhometrážny debut My zdes bol uvedený v súťaži dokumentárnych filmov na MFF Karlovy Vary a získal množstvo ocenení 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jaroslav Vojtek' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

2014    Deti  (Režisér)
2014    Tak ďaleko, tak blízko  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Kameraman)
2012    Cigáni idú do volieb   (Režisér)
2009    Hranica  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Kameraman, Zvukár)
2005    My zdes  (Režisér, Scenárista, Kameraman)
1999    Šesť statočných  (Režisér, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768