Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Andrej Lettrich
  03.02.1922
(Dubové pri Martine)
  07.09.1993
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Andrej Lettrich' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 18)

1987    Hody  (Režisér)
1981    Otec  (Režisér, Scenárista)
1977    Advokátka  (Režisér, Scenárista)
1976    Červené víno I-II  (Režisér, Scenárista)
1975    Stretnutie  (Režisér)
1975    Šepkajúci fantóm  (Režisér, Scenárista)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Režisér, Scenárista)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Režisér, Scenárista)
1967    Volanie démonov  (Režisér)
1966    Vrah zo záhrobia  (Režisér)
1965    Smrť prichádza v daždi  (Režisér)
1964    Archimedov zákon  (Režisér)
1961    Bratia  (Režisér, Scenárista)
1960    Trinásťroční - Malá manekýnka  (Režisér, Scenárista)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (Režisér, Scenárista)
1958    V hodine dvanástej  (Režisér)
1956    Čisté ruky  (Režisér, ako Čisárik)
1954    Drevená dedina  (Režisér)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768