Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Oskar Rósza
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Oskar Rósza' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

2014    Hrana - 4 filmy o Marekovi Brezovskom  (ako Oskar Rózsa)
2009    Nebo, peklo... zem  (Autor hudby)
2008    Momentky  (ako Oskar Rózsa)
2007    Polčas rozpadu  (Autor hudby)
2002    Dážď padá na naše duše  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768