Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Tatiana Pauhofová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Tatiana Pauhofová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

2015    Malý Pán  (ako Fidla)
2015    Wilsonov  (ako Šajndele)
2009    Jánošík. Pravdivá história  (ako Anička)
2009    Ženy môjho muža  (ako Marta)
2009    3 sezóny v pekle  (ako Hanka)
2007    Muzika  (ako Marfa)
2007    Polčas rozpadu  (ako Mia)
2003    Čert vie prečo  (ako Anička)
2002    Kruté radosti  (ako Valentína)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768