Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Štěpán Koníček
  07.03.1928
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Štěpán Koníček' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 25)

1986    Cena odvahy  (Autor hudby)
1984    V bludisku pamäti  (Autor hudby)
1982    Tušenie  (Autor hudby)
1981    Člny proti prúdu  (Autor hudby)
1979    Blízke diaľavy  (Autor hudby)
1979    Rosnička  (Autor hudby)
1977    Bludička  (Autor hudby)
1977    Zlatá réva  (Autor hudby)
1976    Keby som mal dievča  (Autor hudby)
1975    Šepkajúci fantóm  (Autor hudby)
1974    V každom počasí  (Autor hudby)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Autor hudby)
1972    Letokruhy  (Autor hudby)
1970    Naši pred bránami  (Autor hudby)
1970    Noc s mačkou  (Autor hudby)
1969    Láska neláskavá  (Autor hudby)
1969    Sladké hry minulého leta  (Autor hudby)
1968    Stroskotáme zajtra  (Autor hudby)
1968    Údolie večných karaván  (Autor hudby)
1968    Zbehovia a pútnici  (Autor hudby)
1967    Cézar a detektívi  (Autor hudby)
1967    Vreckári  (Autor hudby)
1966    Koliesko  (Autor hudby)
1965    Šerif za mrežami  (Autor hudby)
1960    Našiel som si kamaráta - Ivan  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768