Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Tibor Biath
  12.05.1925
(Prešov)
  05.05.2012
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Tibor Biath' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 24)

1987    Úsmev diabla  (Kameraman)
1981    Otec  (Kameraman)
1977    Dvere dokorán  (Kameraman)
1977    Rača, láska moja  (Kameraman)
1976    Červené víno I-II  (Kameraman)
1975    Stretnutie  (Kameraman)
1975    Šepkajúci fantóm  (Kameraman)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Kameraman)
1974    V každom počasí  (Kameraman)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Kameraman)
1973    Putovanie do San Jaga  (Kameraman)
1972    Ďaleko je do neba  (Kameraman)
1972    Letokruhy  (Kameraman)
1970    Naši pred bránami  (Kameraman)
1967    Rok na dedine  (Kameraman)
1967    Vreckári  (Kameraman)
1966    Živý bič  (Kameraman)
1965    Nylonový mesiac  (Kameraman)
1964    Prípad Barnabáš Kos  (Kameraman)
1963    Tvár v okne  (Kameraman)
1962    Boxer a smrť  (Kameraman)
1961    Tri razy svitá ráno  (Kameraman)
1960    Našiel som si kamaráta - Ivan  (Kameraman)
1957    Od Čierneho lesa po Čierne more  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768