Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
František Lukeš
  21.01.1921
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'František Lukeš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 21)

1980    Pomsta mŕtvych rýb  (Kameraman)
1978    Poéma o svedomí I-II  (Kameraman)
1974    Cesta ženy  (Kameraman)
1973    Skrytý prameň  (Kameraman)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Kameraman)
1971    Zlozor  (Kameraman)
1968    Stopy na Sitne  (Kameraman)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Kameraman)
1962    Výlet po Dunaji  (Kameraman)
1961    Most na tú stranu  (Kameraman)
1961    Predjarie  (Kameraman)
1960    Jerguš Lapin  (Kameraman)
1959    Dom na rázcestí  (Kameraman)
1958    Posledný návrat  (Kameraman)
1957    Cesta večných spomienok  (Kameraman)
1957    Štyridsaťštyri  (Kameraman)
1956    Čisté ruky  (Kameraman)
1955    Žena z vrchov  (Kameraman)
1953    Pole neorané  (Kameraman)
1952    Dúha nad Slovenskom  (Kameraman)
1950    Tatranský pohár  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768