Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jozef Alexander Tallo
  12.01.1924
(Reca)
  24.09.1978
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jozef Alexander Tallo' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 14)

1977    Advokátka  (Autor námetu, Scenárista)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Autor námetu, Scenárista)
1975    Šepkajúci fantóm  (Autor námetu, Scenárista)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Autor námetu, Scenárista)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Autor námetu, Scenárista)
1971    Páni sa zabávajú  (Scenárista)
1970    Rekviem za rytierov  (Autor námetu, Scenárista)
1967    Volanie démonov  (Autor námetu, Scenárista)
1966    Vrah zo záhrobia  (Autor námetu, Scenárista)
1965    Smrť prichádza v daždi  (Autor námetu, Scenárista)
1964    Archimedov zákon  (Autor námetu, Scenárista)
1962    Výlet po Dunaji  (Scenárista)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (Autor námetu, Scenárista)
1954    Drevená dedina  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768