Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Ondruš
  30.05.1942
(Terchová)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Ondruš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 16)

1989    Montiho čardáš  (Kameraman)
1988    Sagarmatha  (Kameraman)
1987    Neďaleko do neba  (Kameraman)
1986    Kohút nezaspieva  (Kameraman)
1985    Skleníková Venuša  (Kameraman)
1984    Návrat Jána Petru  (Kameraman)
1983    Letný strom radosti  (Kameraman)
1983    Zrelá mladosť  (Kameraman)
1981    Člny proti prúdu  (Kameraman)
1980    Odveta  (Kameraman)
1980    Živá voda  (Kameraman)
1978    Sneh pod nohami  (Kameraman)
1977    Kamarátka Šuška  (Kameraman)
1976    Desať percent nádeje  (Kameraman)
1975    Sebechlebskí hudci  (Kameraman)
1973    Očovské pastorále  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768