Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Viktor Svoboda
  26.07.1932
(Bratislava)
  21.11.1993
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Viktor Svoboda' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 26)

1992    Pozemský nepokoj  (Kameraman)
1989    Ulice bez mena  (Kameraman)
1988    Iba deň  (Kameraman)
1988    Sedem jednou ranou  (Kameraman)
1987    Narodeniny režiséra Z.K.  (Kameraman)
1987    Neďaleko do neba  (Kameraman)
1987    Začiatok sezóny  (Kameraman)
1986    Akcia Edelstein  (Kameraman)
1986    Žaby a iné ryby  (Kameraman)
1985    Tichá radosť  (Kameraman)
1983    Muž nie je žiadúci  (Kameraman)
1983    Zbohom, sladké driemoty  (Kameraman)
1982    Guľôčky  (Kameraman)
1982    Tušenie  (Kameraman)
1981    Fénix  (Kameraman)
1980    Demokrati  (Kameraman)
1978    Víťaz  (Kameraman)
1977    Biela stužka v tvojich vlasoch  (Kameraman)
1972    Zajtra bude neskoro  (Kameraman)
1971    Nevesta hôľ  (Kameraman)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Kameraman)
1969    322  (Kameraman)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (Kameraman)
1967    Cézar a detektívi  (Kameraman)
1966    Tango pre medveďa  (Kameraman)
1965    Šerif za mrežami  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768