Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Igor Rusnák
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Igor Rusnák' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

1987    Neďaleko do neba  (Scenárista)
1986    Kohút nezaspieva  (Scenárista)
1985    Tretí šarkan  (Scenárista)
1984    Návrat Jána Petru  (Scenárista)
1980    Otec ma zderie tak či tak  (Scenárista)
1971    Nevesta hôľ  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768