Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Peter Mojžiš
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Peter Mojžiš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 11)

2009    Ženy môjho muža  (Zvukár)
2007    Martin Slivka - muž, ktorý sadil stromy  (Zvukár)
2005    Slnečný štát  (Zvukár)
2001    Hana a jej bratia  (Zvukár)
2000    Krajinka  (Zvukár)
1998    Rivers of Babylon  (Zvukár)
1997    Modré z neba  (Zvukár)
1997    Orbis Pictus  (Zvukár)
1995    Záhrada  (Zvukár)
1994    Na krásnom modrom Dunaji  (Zvukár)
1992    Všetko čo mám rád  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768